TILDA
NÄCKROSDAMMEN´S HUGO-BOSS

Tilda och Hugos valpar föddes den 15:e juni

1 blueroan/tan tik och 1 blueroan tik

Valparnas stamtavla

 

 

Tantecknad tik nyfödd
Blueroantik nyfödd
1 vecka

 

2 veckor

Valparna växer så det knakar tycker jag! Tilda har jättemycket mat och hon ligger hos dom mest hela dagarna, går ifrån korta stunder bara. Nu har dom fått sina namn också.
Big Green Walley´s Dancing Dolores

Big Green Walley´s Dancing Delaney

3 veckor

Nu är valparna avmaskade för första gången, dom har också fått smakportioner av mat. Dom har flyttat ner i köket nu så dom vänjer sig vid dom andra hundarna och alla ljud.

Dolores
Delaney
4 veckor
Idag har valparna fått vara ute en stund, det var lite läskigt tyckte dom, men mamma Tilda övervakade dom noga. Dom äter och växer så allt är precis som det ska. Har också klippt klorna på dom och det gick jättebra.
Dolores
Delaney
   

 

5 veckor

Nu är det fullt ös på dom små tjejerna, biter varandra i svansen, och drar i leksakerna.
Dom är ute varje dag och Tilda är ibland hos dom och tuttar. När inte Tilda är där så brukar Gunvald och Tessan hoppa in till dom och busa.
Dom är jättehärliga tjejer, glada och pigga för jämnan!

Dolores
Delaney

6 veckor

Oj oj vad Dolores & Delaney växer! Dom är jättebusiga nu, är bästa kompisar med Gunvald & Alice. Hur söta som som helst! Lilla Delaney är en kopia av sin mamma Tilda, svansen går som en propeller hela tiden, Dolores är lite mera försiktig och verkar vara lite lugnare av sig. Men man vet aldrig, det kan ju ändra sig!

 

Big Green Walley´s Dolores
Big Green Walley´s Delaney

 

Delaney 9 veckor den 18 .e augusti

Nu finns bara Delaney kvar, har svårt att sälja henne för hon är så himla go och glad. Men om den rätta köparen dyker upp kanske jag kan tänka mig att hon får flytta, men kanske hon blir kvar hos oss.

Tog några bilder på henne idag.

Ser ut som hon bara har ett framben, men tyckte bilden blev bra ändå
Här ser man att hon har två ben........